Kjempeinnsats i PEAB-lekene

Våre flotte utøvere har i stor grad bidratt til at Nordland kom på en historisk 3. plass under årets PEAB-leker på Stjørdal.

Her kommer en liten rapport fra konkurransen.

Narvik IL fikk to overraskende og gledelige seire lørdag. Først ved Eskild Reithe Flåten (G14) som vant 80m hekk, og det første gang han har deltatt i konkurranse i denne øvelsen. Samme dag fikk han to flotte sølvmedaljer i hhv kule med 9,97 og diskos med 26,33, og ny pers i begge øvelser.Like overraskende var det at Turi Nygård Stavenes (J13) tok en klar seier på 600m og løp ned personlig rekord med hele 4 sekunder til 1,46,41. På 200m løp hun inn til 4. plass på 29,08 og ny pers. I lengde hoppet Turi 4,21 og fikk 7. plass. I kappgang fikk Ine Roll-Sneve (J14) en fortjent sølvmedalje og ny pers med nesten 15 sek.  i jentenes kappgang som ble spennende helt til slutt. Tiden ble 5,48,47. Stine Øymo (J14) fikk en gledelig bronsjemedalje på 60m hekk med 10,28 og ny pers. På 200m ble tiden 29,81 og det holdt til en 7. plass. En syk Sølvi Antonsen kastet lørdag diskos 15,33m (11. plass) og kule 7,98m (9. plass). En flott innsats!

Søndag slo Turi til med syvende og siste medalje til Narvik IL for sin tredjeplass på 200m hekk, også det ny pers på 34,41. I tresteg ble det 6. plass med 8,66 m. Sølvi Antonsen (J13) gjorde sine 3 beste trestegshopp noensinne da hun perset med over en halvmeter i tresteg. Resultat 8,40 m og 8. plass. Dorthe Steen ned mot personlig rekord på 60m hekk med 9,10 i forsøkene. I slegge kastet hun 16,81, ny pers og 11. plass. Eskild kom på 5. plass i finalen på 60m med 8,10 og ny pers. Stine Øymo var uheldig med en hekkepassering på sin 200m hekk, men fullførte løpet på en imponerende måte. På 60m ble tiden 9,09 i forsøkene. I tresteg hoppet hun 8,64 som gav en 4,plass. Ine Roll-Sneve hoppet 7,00m og fikk ny pers og 8 plass i tresteg. Hun kom på 11. plass i spyd med 12,04m og 13. plass i slegge med 15,11 og ny pers.