Narvik-Lekene 2021

Da er årets Narvik-Leker i friidrett historie. Det ble et flott arrangement for store og små. Takk til alle funksjonærer og dommere og en ekstra takk til våre gode venner i IK Hind, Sortland FIK og BUL-Tromsø for god hjelp til dommeroppgaver.

Bestemannspremiene i år ble tildelt utøvere fra Ballangen Friidrett, BUL Tromsø, IK Hind, Narvik IL og Sortland FIK.

Her er lenke til fortløpende resultater.
Resultater på Web 2021

Narvikleker vil bli avholdt i henhold til gjeldende smittevernregler for utøvere under 20 år. Her vil det komme fortløpende informasjon om årets Narvikleker.

Innbydelsen til stevnet med øvelsesutvalg finner du her

Påmelding gjennom minidrett er åpen. Du kan melde på her
(Påmelding via minidrett er nå stengt)

På oppfordring fra klubber har vi også satt opp tilbud om 400m for 15 og 16 åringer og hekk for rekruttene. Det blir 40m hekk med plasthekker for de yngste. Det er oppdatert i minidrett. Det regner ikke dobbel startkontingent ved påmelding i øvelser som er kommet til i etterkant av at øvelsesutvalg var publisert.

Påmeldingsfristen er gått ut og det er 110 påmeldte deltakere fra 8 ulike klubber i nordre Nordland og Troms. Her finner du
Startlistene, deltakeroversikt og øvelser

10.06 kl 1700: Tidsskjema alle dager og øvelser
Foreløpig tidsskjema for lørdag og søndag er utarbeidet.
Tidsmatrise for lørdag og søndag.
Vi ber lagene sjekke at dere finne de øvelser deres utøvere er påmeldt i.

Etteranmelding kan mottas ved å sende mail til post@narvikil.no eller SMS til 91670935 med angivelse av navn på deltaker, fødselsår og øvelser.

Husk at alle utøvere som fyller 13 år i år (er født i 2008 og tidligere) skal ha betalt lisens før deltakelse på stevnet. Her er lenke til betaling av lisens 2021

Konkurransereglene finner dere her