Ofte stilte spørsmål (faq)

Hvorfor er det engelsk tekst her og der?

Vår programvare WordPress er laget på engelsk. Det meste av tekst og menyer har blitt oversatt til norsk, men ikke alt. Vi bruker dessuten et spesielt tema for å få til tre kolonner. Teamet er ikke oversatt ennå.

Hvordan skriver jeg en kommentar til et innlegg?

Du må være registrert bruker og ha logget inn for å kommentere. Klikk nedenfor innlegget på Comments. Da kommer det opp et skjema som heter Leave a reply (=Legg igjen et svar). Skriv inn og klikk Submit.. for å sende kommentaren.

Hvordan kan jeg hoppe over den faste startsida og gå direkte til Bloggen der jo nye innlegg kommer?

Klikk på Til Bloggen. Da kommer du til det siste innlegget i bloggen. I nettleseren din står adressen http://www.narvikil.no/blogg. Lag bokmerke, eller husk denne adressen.

Finnes det en enklere måte å følge med på NIL-bloggen?

Hvis du har en nettleser som håndterer RSS, kan du under Meta velge Innlegg RSS og/eller Kommentarer RSS. Da får du et nytt orange ikon i nettleseren din. Klikk på ikonet og du får opp en oversikt over det siste som er postet i bloggen

Hva er Blogroll?

Det er en samling interessante lenker for den som lager en Blogg. For oss i Narvik IL vil det være lenker til gode nettsteder som har med nord-norsk friidrett å gjøre. Tips redaksjonen gjerne om nettsted du mener bør stå i «rullen».