Romjulsmarsjen 2020

Årets Romjulsmarsj arrangeres som vanlig 2. juledag. Det blir imidlertid gjort en del endringer slik at marsjen blir tilpasset gjeldende smittevernregler. Apollo vil være betjent mellom kl 10 – 14 lørdag 26. desember.

Dette blir nytt i år:
Du kan melde deg og din familie på digitalt via deltaker.no. Lenke til påmelding finner du her: Romjulsmarsjen 2020 (deltager.no)
Ved digital påmelding kan en starte å gå sin marsj når det passer den enkelte, og en slipper å fylle ut registreringsskjema som tidligere. Ved fullført marsj kan medalje hentes i egen konvolutt på Apollo.

Det blir ikke avkrysning i løypa – dette for å hindre nærkontakt
Det blir ikke tradisjonell kafe i Apollo i år – dette av smittevernhensyn

Dersom du vil registrere deg ved ankomst 2. juledag gjelde følgende:
Deltakerne slippes inn puljevis for registrering og vi ber om at en person går inn og registrerer hele familien. Resten venter ute. Det vil være en dørvakt som sikrer at det ikke er inne for mange i lokalet til enhver tid og du vil bli loset til eget sted for registrering og betaling. Registreringsskjemaet leveres til arrangør ved betaling og dere kommer innom og henter medaljer etter endt marsj.

Dette blir som vanlig:
Løypen vil være den samme som tidligere og du kan velge mellom kort og lang løype.