God innsats av våre under UM

Helgens Ungdomsmesterskap i friidrett Jessheim ble en fin opplevelse for våre utøvere.

Mesterskapet startet allerede fredag med alle våre gutter i aksjon. Først ute var stavgutta med Odin Widsteen og Ludvik Bredvold Johnsen i aksjon. Det ble tilslutt en 4 og 5 plass der Ludvik kan si seg mest fornøyd da han perset med 1 cm og hoppet 3,41. Tredjeplassen ble tatt på 3,71. Odin hoppet 3,21 som er noen cm bak pers. Senere på fredag var Henrik Utheim Borgen i aksjon i høyde. Også han fikk den sure 4 plassen med et hopp på 1,70 som ville holdt til en bronsemedalje om han hadde tatt høyden i første forsøk i stedet for i tredje.

Lørdag hoppet Henrik tresteg og havnet til slutt på en 5 plass med et hopp på 12,25 som er vel 40 cm bak pers. Det ble en konkurranse av høy kvalitet der alle medaljene gikk på hopp over 13 m. Ludvik Bredvold Johnsen kastet slegge, men fikk dessverre 3 døde kast og var ute av konkurransen. Mie Bjørgan løp 800 m på tiden 2,40,43 som var noe sekunder bak pers og havnet på en 20 plass. Den beste og mest overraskende prestasjonen var Odin Widsteens forsøksheat på 200m hvor han smadret sin egen rekord med ett sekund og gikk rett videre til finale søndag. Det var dessverre litt for mye vind, +2,1 som var litt over grensen til at rekorden kan godkjennes som offisielle pers.

I finalen søndag løp ha på den gode tiden 23,73 i godkjent vind og havnet på en flott 7 plass. Søndag hoppet Henrik lengde og hvor han slet med tilløpet og havnet tilslutt på en 15 plass med et hopp på 5,35.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.