Friidretten og NIL er godt i gang med trening foran ny sesong

Utesesongen 2019 ble avsluttet med mange gode resultater fra høstens siste stevner. Nå er alle gruppene kommet godt i gang med trening foran ny sesong med aktivitet og konkurranser. Fra høstens stevner er det verd å kommentere den flotte innsatsen som våre 4 aktive gjorde under ungdomsmesterskapet på Jessheim i september der alle fire fikk en plassering blant de 4 neste i minst en øvelse og nye personlige rekorder. Aller best gjorde Odin det med 3. plass i stav. Ludvik fikk 4 plass i samme øvelse, Henrik ble nr 4 i tresteg og Kaja nr 4 i spyd. Alle har dermed klart kravet til neste års UM og det håper vi gir motivasjon til trening.

På Lerøy-Lekene hadde vi med 2 jenter i år. Kamille (14) og Helena (13) deltok i flere øvelser og hadde en flott opplevelse sammen med resten av laget fra Nordland. Til neste år har vi mange av våre unge som blir 13 år og nå kan delta på treningssamlinger og være med å konkurrere om en plass på laget til Nordland.

De yngste aktive satser vi på å gi et variert tilbud og allerede 23. november skal 13 utøvere til Kiruna og delta på trenings stevne med overnatting og sosialt samvær. Dette er viktige aktiviteter for oss i klubben å prioritere.