Rapport fra Sortlandsmesterskapet 2019

Narvik IL stilte med 10 utøvere under Sortlandsmesterskapet i friidrett 10 og 11. august. Det var første gang at stevnet ble arrangert på høsten, noe vi synes var flott da det er få stevner utenom nasjonale mesterskap (UM) på høsten.

3 rekrutter deltok og de viser fin utvikling i alle øvelser fra i vår.

De øvrige som deltok viste med sine resultater det har vært trent i sommer. Det ble satt er del personligere rekorder, og ytterligere to UM krav ble tatt i helgen. Henrik Utheim Borgen (G15) klarte UM kravet på 100m med tiden 12,37 i godkjent vind. Han har i tillegg tatt kravet i tresteg og høyde og stiller også i UM i lengde som blir hans ekstraøvelse dersom han ikke tar kravet innen 27.8.

I tillegg tok Ludvik Iver Bredvold Johnsen (G15) klarte endelig UM kravet i diskos med et flott kast på 33,91 som var en forbedring av pers med 4 meter.

Nevner også Mie Bjørgan (J15) som nok en gang forbedrer sin bestenotering på 800m. Hun løper stadig ned tiden på distansen og løp for første gang under 2,40 på distansen.

Resultatene for våre utøvere finner du her – Resultater Sortlandsmesterskapet 2019

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.