Romjulsmarsjen 2019 – hjelp til gjennomføring

Narvik IL arrangerer Romjulsmarsjen 2. juledag med start og mål fra idrettens Hus  – Inngang Apollo. Mellom kl. 10.00 – 13.00 tar vi imot registrering for de som skal gå. Det deles ut medalje til alle som går. Det er åpen kafeteriaen til kl 14.30.

Vi trenger hjelp fra foresatte og ungdommene til å stå i kafeteriaen. I tillegg trenger vi noen til å være ute og stemple kortene til de som går marsjen. Er vi mange nok vil det bli korte arbeidsøkter på hver.

Dette er en hyggelig aktivitet der mange møtes for en trimtur og sosialt samvær med kaffe og vafler i Apollo. Derfor anbefaler vi at alle som er hjemme i julen møter opp på Idrettens Hus – Inngang v/Apollo og går marsjen sammen med familien.

Kan du være med å hjelpe til så sender du en e-mail til post@narvikil.no eller en SMS til 91670935 (Kari Ann) eller 93402919 (Torhild) så snart som mulig. Si hva du vil hjelpe til med og hvor lenge du kan være med.

Er du forhindret fra å hjelpe til ber vi om dere bidrar med en ting til arrangementet. Vi ønsker vaffelrøre i poser, kaffe, flytende margarin eller solbærsaft. Kan leveres til trener på trening fram til juleferie. Arrangementet gir også gode penger til klubben som vi skal bruke til våre barn og unge.

Hilsen styret