6 NIL utøvere med på historisk seier i 2018 – hva skjer videre?

Nordland vant for første gang Lerøy-Lekene, en konkurranse mellom de 6 nordligste fylkene. For første gang var Måndalen i Møre og Romsdal arrangør og Narvik IL hadde med 6 utøvere i Nordland sin tropp.
Gratulerer til Helene Winnem, Kaja Bjørgan, Hans Christian Størmer, Odin Widsteen, Ludvik Johnsen og Henrik Utheim Borgen som alle bidrog til å dra seieren i land.

Med dette flotte resultatet er det hyggelig å gå i gang med trening foran en ny sesong og alle gruppene er godt i gang med sine treninger.

Det som skjer videre i år er at Narvik IL arrangerer Romjulsmarsjen andre juledag, et arrangement som vi håper alle aktive og foresatte deltar på. Mer informasjon om dette kommer.

I løpet av vinteren er det en rekke arrangement og stevner for klubbens medlemmer. Her nevnes noe av det som skal skje tom mai i 2019:

18.-19. januar: Dommerkurs i Narvik for foresatte og aktive – fra og med 15 år
24. januar: Kretsstevne i Ankeneshallen i treningstiden – fra 11 år og eldre. Mer informasjon om kurset finner du her
1.-3. februar: Innendørsstevne i Tromsø – Tromsølekene fra aktive 11 år og eldre. Yngre utøvere kan delta dersom foresatte er med. Mer informasjon finner du her
14. februar: Kretsstevne i Ankeneshallen i treningstiden – – fra 11 år og eldre
8.-10. mars: Treningssamling i Bardufosshallen – fra 13 år og eldre
12-16. april: Treningssamling i Piteå – fra 13 år og eldre
3.-5. mai: Treningssamling i Bardufosshallen – fra 13 år og eldre
7. mai: Tine-stafetten – arrangement for skolene 6. – 9. klasse

Utendørssesongen starter i slutten av mai med stevner i regionen fram til st. hans. Mer informasjon om dette kommer så snart terminlisten er klar.