«Flere sånne samlinger»

Hei, her er bilder og tekst fra Bodøsamlingen den 16-18. januar  09.

Jeg, Maria, Sofie, Silje, Trym og trener May Kristin tok buss til Bodø på fredag den 16. Jan.
Det var en lang busstur, men vi sov og flirte og tiden gikk fort.  Vi sov på hotellet som het Skagen hotel.

På lørdag våknet vi tidlig og for til Nordlandshallen. Der var Morten som trente oss. Han viste oss flere drilløvelser. Først var det veldig vanskelig med de øvelsene, men vi fikk det til etter hvert.  Han lærte oss også en trestiliing der vi går ned som i en blokk bare at vi strekker ut bakerste fot og ser bak på den bakerste foten. Med å se bak på den bakerste foten klarte nesten alle (ihvertfall de som konsentrerte seg) å løpe med overkroppen bøyd og få den flyten når vi springer.

Vi for senere til en skole som het Østbyen (navnet var vanskelig å huske).  Der hadde vi både drilløvelser, starttrening, høydelengde og lengdelengde.

Morten er til å skyte av. Han lærte oss så mye bra og som vi kan forbedre oss på, det kommer til å hjelpe oss vidre. Både for hekkeløpere, sprintfolk, høydehoppere, lengdehoppere og kastfolk.

På kvelden fikk vi pizza også var vi på sånn kostholdkurs. Hva vi bør spise før og etter trening og va vi ellers bør spise om dagene.

Søndagen kom fortere enn forventet. Vi hadde hekkedrill og lengdedrill.

Jeg tror at alle lærte mye på denne helgen. Både armbruken når man løper og de drilløvelsene, sprint og alt som var. Alle satte pris på denne helgen, og den vil aldri bli glemt
Jeg håper at det snart blir flere sånne friidrettsamlinger.

Hilsen Vika


One Response to “«Flere sånne samlinger»”

  1. Brigt Says:

    Hei Vika. Kjempeflott at du skriver på hjemmesiden vår og at du har lagt ut bilder fra treningssamlinga.
    Brigt

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.