Romjulsmarsjen 2016 – hjelp til gjennomføring

Narvik IL arrangerer Romjulsmarsjen 2. juledag. Mellom kl. 10.00 – 13.00 kan man registrere seg for å gå. Kafeteriaen er åpen til kl 1400.

Vi trenger hjelp fra foresatte og våre ungdommer til å stå i kafeteriaen et par timer og selge kaffe og vafler. I tillegg trenger vi noen til å være ute og stemple kortene til de som går marsjen. Er vi mange nok vil det bli korte arbeidsøkter på hver. Aktive utøvere som er hjemme bes om å hjelpe til under arrangementet.

Dette er en hyggelig aktivitet der mange møtes for en trimtur og sosialt samvær med kaffe og vafler i Apollo. Derfor anbefaler vi at alle som er hjemme i julen møter opp på Idrettens Hus – Inngang v/Apollo og går marsjen sammen med familien.

Kan du være med å hjelpe til så sender du en mail til post@narvikil.no eller en SMS til 91670935 (Kari Ann) så snart som mulig. Er du forhindret fra å hjelpe til ber vi om dere bidrar med vaffelrøre i poser, kaffe, flytende margarin eller solbærsaft til arrangementet. Kan leveres på trening mandag 19.12 fra kl 1700 eller tirsdag 20.12 fra kl 1730.

Hilsen styret


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.