Jentene tok 5 medaljer under Ungdomslekene

Det ble levert god innsats av NIL-jentene med hele 5 medaljer under Ungdomslekene på Stjørdal der de representerte Nordland som tilslutt ble nummer 3 i kretskampen. Kun slått av Møre & Romsdal og Troms.

Tina Nygård Stavenes (J14) fikk sølv i 60m hekk med ny pers 10,40, bare 13 hundredeler bak vinneren fra Møre og Romsdal. Et godt løp, men hun traff ikke helt på nest siste hekkepassering og mistet litt fart. Uansett veldig bra løp. Tina deltok også i 200m hekk hvor hun fikk 4 plass med fall, bare få tideler bak medaljeplass. I tresteg ble det en 6 plass med 8,80, i lengde ble det en 11 plass med 4,09, og tilslutt en 13 plass på 60m med 9,00.

Ingrid Aurvoll (J14) fikk bronse i stav med ny pers på 1,92, veldig bra tatt i betraktning at det bare er litt over ett år siden hun prøvde stav for første gang. I slegge ble det en 8 plass med et kast på 20,71 som var et lite stykke bak hennes pers. I høyde ble det 10 plass med 1,26, i diskos ble det en 12, plass med 13,41 og i kule ble det en 13 plass med 6,00m.

Lise Roll-Sneve (J13) tok bronse i 1000m kappgang med tiden 5,59,00 som også en ny pers. Lise var nær pallen på 60m der hun til slutt ble nummer 5 på tiden 8,90. Det ble ny pers og 5 plass på 200m med tiden 29,50. På 60m hekk kom hun til finalen og fikk tiden 11,22 som er ny pers, noe som holdt til en 6 plass. Det ble også en 6 plass på 200m hekk der hun var uheldig og kom sent ut av startblokkene på grunn av en startertabbe.

Mina Sund-Rondestvedt (J13) tok hjem hele to bronser. 3 plassen i tresteg var en medalje vi hadde tro på ut fra resultater tidligere i år. Hun perset med nesten 20 cm og hadde mange jevne hopp rundt 9 meter. Mest overraskende var 3 plassen i stav med 1,62, en øvelse hun kun har trent på i et par måneder. I slegge ble det en flott 4 plass med ny pers på 23,18. I diskos ble det en 6 plass med et kast på 16,31 og i lengde hoppet hun 4,09 som holdt til en 10 plass.

Glade edaljevinnereResultatlisten fra Ungdomslekene finner du her – resultatliste Stjørdal

Lise og Mina kan se fram til å kvalifisere seg på laget til Nordland også til neste år. Vi håper at mange av våre flotte 12-åringer klarer å kvalifisere til neste års Ungdomsleker.