Fotballspillere har fått instruksjon i løpsteknikk

Denne uken har flere trenere i Narvik IL gitt instruksjon og veiledning i løpsteknikk til 3 fotballag i FK Mjølner. Treningsøktene varte en time og det ble gitt instruksjon og veiledning i hvordan fotballspillere kan løpe mer økonomisk. Det ble vektlagt riktig fotisett, riktig steg og riktig posisjon i hofte.

Mandag kl 1800 ledet først May Kristin, Runa og Mohammed et guttelag (11-12-åringer) i løpsteknikk. Samme dag kl 1900 fikk vi besøk av et jentelag (15-16 åringer) som fikk en treningsøkt i løpeteknikk ledet av Kari Ann. Tirsdag kl 1800 fikk vi besøk av nok et jentelag (13-14 åringer) som var med på en treningsøkt sammen med Kari Ann som hadde god hjelp fra Tina og Lise.

Narvik IL ønsker alle tre lagene lykke til i Piteå denne helgen, og håper de har hatt nytte av det de har lært om løpsteknikk når de er på fotballbanen.

Etter ferien vil det nok dukke opp flere fotballag som ønsker instruksjon i løpsteknikk. Vi har fått henvendelser fra klubber som Beisfjord, Hardhaus og Håkvik. Så lenge vi har kapasitet til å bidra er vi positive til det.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.