Resultater fra Sortlandsmesterskapet

I helgen var 15 utøvere sammen med trenere og foreldre på Sortland og deltok på Sortlandsmesterskapet. Våre 15 utøverne deltok i hele 85 enkeltstarter. Det ble satt mange nye personlige rekorder og mange medaljer ble med hjem til Narvik. Etter en lang dag på banen lørdag deltok alle på sosialt samvær med Pizza og bowling lørdag kveld.

Stevnet la opp til at flest mulig deltok i den oppsatte 4-kampen for 11 og 12 åringene og i 6-kamp for 13 og 14 åringene. Her gjorde våre utøvere det veldig bra. I jenter 12 år vant Astrid Hansen 4-kamp. I guttenes 12-årsklasse kom Bendik Swint-Edvardsen på 2.plass. I jenter 13 år vant Lise Roll-Sneve 6-kampen og Tina Nygård Stavenes vant 6-kampen i jenter 14 år.

Klubbens beste resultatet sto Mohammed Muse Jama (19) for med sin 400m på 52,66 som gav 909 poeng. Det ser ut som han er i rute foran sesongens store mål som er UM. Astrid Hansen (12) oppnådde 901poeng for sitt lengderesultat på 4,23 og 900 poeng for sin 60m på 8,92.

Det var 4x100m stafett på søndag med aldersbestemte mixlag (2 jenter og 2 gutter). I 11-12 årsklassen vant Narvik IL en spennende stafett for IK Hind og Sortland FIK. På laget løp disse 4 12-åringene Bendik, Henrik, Eira og Astrid. i 13-14 årsklassen stilte Narvik IL med rent jentelag som kom på en fin 3.plass.

I 12 års klassen for gutter var det mange deltakere, og våre 5 gutter gjorde det veldig bra i alle sine øvelser. Resultatene til våre utøvere kan du lese her – Resultater Sortland

Fullstendig resultatliste og oversikt over mangekampen finner dere  på hjemmesiden til Sortland FIK – her