Fin innsats under Bodølekene

Til tross for regn og mye motvind lørdag ble det prestert mange gode resultater under helge Sparebank1 leker i Bodø. Våre 10 utøvere tok mange medaljer med seg hjem. I tillegg ble det, tross været, satt flere personlige rekorder. Dette lover bra for siste del av sesongen.

Ekstra artig var det at vi vant 1000m stafett lørdag ettermiddag med flere sekunder til lag nr. 2. De som løp stafett var Lise Roll-Sneve (12) 100m, Eskild Reithe Flåten (15) 200m, Turi Nygård Stavenes (14) 300m og Mohammed Muse Jama (18) 400m. Til sammen var stafettlaget 59 år. Maks alder kunne være 60 år.

Etter oppsummering ser det ut som om at våre utøvere har att personlig rekord eller tangert personlig rekord  i 18 øvelser av totalt 45 som vi deltok i. Det er knallbra!

Det ble to bestemannspremier på Narvik IL under Bodølekene. Turi Nygård Stavenes (J14) fikk bestemannspremier i lange løp for sin 200m på 28,56 og Mohammed Muse Jama (18) fikk bestemannspremie i lange løp for sin 800m på 2,01,45. Gratulerer til begge!

På hjemmesiden til Bodø FIK ligger alle resultatene fra helgens stevne. Linken finner du her; Resultater Sparebank1 Lekene 2015