Dugnader 2. og 9. juni

Det blir dugnad på friidrettsbanen tirsdag 2. juni kl 1800. Da skal vi rydde utenfor og inne i bua. I tillegg skal vi rake og klippe bort småbusker rundt området vårt. Ta med raker og sakser for klipping av småtrær.

Hvis noen kan komme tirsdag formiddag den 2.6 kl 11.00 er det behov for hjelp til å sette opp stavutstyret. Vi får hjelp fra far og sønn Berger som kommer helt fra Finnsnes og hjelper oss. Tar ikke lang tid.

Tirsdag 9. juni kl 1800 skal vi fortsette med å klargjøre banen til Narviklekene samt rydde rundt banen. Vi skal også få laget et lite hus i to deler til stavmattene og da trenger vi å lage en liten ramme som vi må skru plater på, samt sette hjul på hver del. Vi trenger også raker på denne dugnaden.

Enkel servering blir det! – Vel møtt!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.