Treningssamlinger i november

Det blir tilbud om å delta på 2 treningssamlinger i regi av Nordland Friidrettskrets i løpet av november.

8.-9. november blir det arrangert en regional treningssamling på Sortland innen sprint og hekk for utøvere som er født i 2000 og tidligere (14 år og eldre). Les mer om opplegget i innbydelsen Regional treningssamling – Hekk
Alle som vil lære mer om sprint og hekk oppfordres å melde seg på samlingen. Meld fra til sportslig leder Lisa eller de øvrige trenerne om du vil delta. Det legges opp til å reise med privatbiler til Sortland.

28.-30. november blir det arrangert treningssamling i Bodø for PEAB utøvere som er født i 2001 og 2002, samt en regional treningssamling for de som er født i 2000 og tidligere (14 år og eldre). Mer informasjon om denne samlingen kommer følger i – Innbydelse Treningssamling Bodø 29.-30. november 2014

Fint om de som er interessert i å delta på denne treningssamlingen kan melde fra så tidlig som mulig til sportslig leder Lisa eller de øvrige trenerne. Reisemåte blir fly til Bodø lørdag morgen og retur søndag ettermiddag. Overnatting på hotell. Egenandel pr utøver blir kr 500,-.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.