Endre epostadresse? Ut av lista?

Hei!

Det er sesongstart for friidretten utendørs, piggsko skal stelles og pusses, snart er det stevner og reising hver helg – og vi må se over de viktige epostadressene til utøvere, foreldre, tillitsvalgte, støtteapparat og gode friidrettsvenner.

Hvis du mot formodning ikke ønsker å motta flere eposter fra oss, vær snill å send en epost til webmaster@narvikil.no  med emne Ut av epostlista. Du må skrive (1) navnet ditt, (2) hvilken utøver avmeldingen eventuelt gjelder og (3) hvilken mailadresse du har mottatt epost til.

Hvis du vil ha eposten din til en annen adresse, send epost til webmaster@narvikil.no  med emne Adresseendring. Du må skrive (1) navnet ditt, (2) hvilken utøver adresseendringen eventuelt gjelder (3) hvilken mailadresse du har mottatt epost til og (4) hvilken adresse du nå vil ha eposten til.

Hvis alt er som det skal være, ikke gjør noe som helst 🙂

NB For aktive utøvere og tillitsvalgte er det et krav at vi har gyldige epostadresser, av hensyn til driften av laget.

Tusen takk for hjelpen

Terje S / webmaster