NCC-samlingen i Bodø

Fra Dorthe Steen har vi fått denne fine beretningen fra treningssamlingen i Bodø 17. og 18. november. Tusen takk til Dorthe og fotograf-mamma Bente:

 – Vi måtte stå opp tidlig på lørdagsmorgen for å ta fly til Bodø, vi hadde nesten privatfly fordi det var så få passasjerer. 🙂 Vi som reiste var Marie, Emilie, Thale, Lisa og Dorthe. Når vi var kommet til Bodø, så tok vi maksitaxi til Nordlandshallen. Vi plagdes litt med å finne ut hvor vi skulle være, men til slutt fant vi ut at vi var på rett sted, bare litt tidlig ute.

Vi startet trening med oppvarming, vi jogget ute i ca 20 min, sammen med en trener fra Bodø. Det var opphold og greit vær. Deretter gikk vi inn og møtte de andre utøverne, vi var 13 stykker til sammen. Vi ble delt i to grupper. Den ene var lengde, og den andre var kast. Jeg var først på kast. Kastegruppa ble delt inn i to, kule og slegge. Jeg var først på kule, der var det en dame som var veldig flink til å støte kule, og vise hvordan vi skulle gjøre det. Det var veldig artig. Etterpå byttet jeg til slegge. Der var det en mann som viste oss hvordan vi skulle gjøre det. Slegge var mye vanskeligere enn jeg trodde, men det var ganske artig. Det jeg ikke visste var at slegga skulle kastes bakover.

Så spiste vi lunsj i Nordlanshallen. Det var koselig for da fikk vi snakket litt med de andre.

Etter lunsj hadde vi teori i en halv time. Han som underviste oss, brukte mange vanskelige ord syntes jeg. Etter teorien skulle vi ha styrkeøvelser og selvforsvar. Da var det to brødre som lærte oss det. De var veldig kule, og vi hadde det artig.

Så skulle vi ha sprint, 60 meter. Da skulle vi også ha noen hjelpeøvelser, det var ikke vanskelig. Først prøvde vi en start hver i startblokk, deretter sprang vi 60 meter. Dette var også artig.

Nå skulle vi bytte gruppe, da gikk jeg på lengde. Her var Lisa trener, sammen med en mann. Det var artig og jeg lærte mye. Vi avsluttet kl. 17.00., da var vi slitne og gledet oss til å slappe av.

På kvelden møttes utøverne og trenere for å spise pizza på Peppes. Det tok litt lang tid før vi fikk pizza, men i mens hadde vi det veldig artig. Vi spurte om ballonger, men fikk høre at vi var for store. Så gikk Lisa og spurte, og da var det greit. Vi pustet inn Helium og lagde Donaldstemme. Etter pizzaen gikk vi på kiosken og kjøpte godterier til store og små. Det var godt å ta kveld nå, etter en lang og tung dag.

På søndag startet vi med stafett som oppvarming, vi lærte oss å veksle stafettpinnen. Også øvde vi på hekkeløp. Det hadde jeg aldri prøvd før, men det var veldig artig. Til slutt hoppet vi høyde, det var mye vanskeligere enn hekk. Helt til slutt skulle vi stå på hodet og balansere med magen. Dette var vanskelig.

Så spiste vi lunsj og dro til flyplassen. Det var en lekebil på flyplassen, som vi bare måtte prøve :-).

Det har vært fint og lett å bli kjent med de andre utøverne og trenerne på en annen måte. Jeg synes det har vært et fint og godt opplegg, og trenerne har vært flinke til å forklare.

Hilsen Dorthe