Flott seriestevne sammen med alpinistene

Torsdag kveld var et førtitalls fiidrettsutøvere og alpinister i alderen 8 – 18 år samlet på Narvik Stadion til felles kretsstevne i friidrett. Etter henvendelse fra alpinklubben inviterte NIL til et felles krets-/seriestevne på tampen av utesesongen. NSK stilte med en gruppe på vel 15 utøvere til stevnet. Her fikk NIL utøverne vist andre mer om sin idrett, og alpinistene fikk prøve seg i noen uvante øvelser. Innsatsen var på topp hos alle. Dette er et ekspempel på hvordan flere klubber kan samarbeide til felles beste for våre ungdommer. Tilbakemeldingene etter stevnet var at alpinistene hadde hatt en flott kveld, det samme gjelder våre utøvere som synes det var stas med» nye konkurrenter». Dette er tiltak som vi i Narvik Idrettslag gjerne gjør mer av og vi gleder oss til våren for å introdusere alpinistene i flere friidrettsøvelser. De har ennå ikke prøvd høyde, hekk og stafett.

Kari Ann


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.