Flott innsats i Sortlandsmesterskapet

Narvik IL  har åpnet utendørssesongen og gjort en meget god innsats under årets Sortlandsmesterskap i friidrett. Vi var representert med 7  forventningsfulle deltakere på dagens stevne. Deltakerne fra NIL var;  Tina N. Stavenes J-10 år, Marius Dalhaug G-10 år, Turi N. Stavenes J-11 år, Thale Augensen J-13 år, Caroline Dalhaug J-13 år, Anisha Harnang J-13 år og Thea Marie E. Indresand J-13 år.

Til tross for at vi hadde regn, sludd, vind og 5 grader oppnådde flere av utøverne våre personlige bestenoteringer. Dette står det stor respekt av, og vi ser at vinterens treningsinnsats alledere har gitt resultater. Gratulerer med innsatsen alle sammen, jeg er kjempestolt av dere.

Som leder har det vært flott å være sammen med utøvere og foreldre på stevne og dere har representert laget vårt på en flott måte.

Her er resultatlistene fra Sortlandsmesterskapet;  for løpsøvelsene, for kastøvelsene og for hoppøvelsene.

Takk til våre mange fotografer. Klikk på bildene for å se de i stort format. Hold musepila over bildene for å lese bildeteksten.

Kari Ann
leder


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.