Terje Ivarsson – årets sprellemann på HIN

Svært hyggelig nyhet fra HIN-studentene under VU. Vi klipper fra studentenes hjemmeside: «Terje Ivarsson fikk prisen Årets Sprellemann utdelt på Høgskolen i Narvik 16. mars. Grunnlaget for utdelingen var hans mangeårige arbeid med blant annet Tine-stafetten, restaurering av hoppbakken på Jaklamyra, og hans arbeid for ski og friidrettsmiljøet generelt.

Tine-stafetten arrangeres i år for 20. gang på rad, og uten Ivarssons arbeid, ville arrangement ha blitt nedlagt for en del år siden. I dag blomstrer arrangementet og hvert år deltar over tusen barn og unge på Tine-stafettten.

Ivarsson har vist engasjement for flere ulike grener og er også kjent som en aktiv del av ‘dugnadsgjengen’ og har i de siste årene jobbet med å restaurere hoppbakken på Jaklamyra. Denne bakken har et ‘k-punkt’ på 20 meter og er en nybegynnerbakke. Myntet på barn og unge er den et viktig ledd i satsningen på breddeidretten blant barn og unge.

Ivarsson er en ildsjel man skulle ønske man hadde flere av i samfunnet og er i sannhet en ‘Sprellemann.’ Ved en høytidelig seremoni i Glassgata på Høgskolen i Narvik fikk han en håndlagd Sprellemann-statue samt en blomsteroppsats.»

Narvik IL gratulerer Terje med en velfortjent utmerkelse. Vi er stolte over vårt æresmedlem.

Les mer om utmerkelsen på HIN-studentenes nettside

Hilsen Kari Ann


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.