NCC-samling Luleå (jenter/gutter 13-14)

9 utøvere fra Narvik IL reiste til Luleå for å delta på NCC-samlingen for jenter/gutter 13-14 år. Det var også en regional treningssamling for utøvere over 15 år sammen med oss. Vi var nesten 100 utøvere fra nordland, troms og finnmark samlet denne helgen i Luleå.

Se bildene fra turen

Alle utøverne og trenerne May Kristin og Lisa reiste sammen med tog. Vi dro nedover fredag 24.februar og kom hjem mandag 27.februar. Togturen tok 7 timer så vi kom fram til Luleå på kvelden og måtte ta taxi til Arcus camping hvor vi skulle sove. Vi fikk 3 hytter som vi skulle dele på.

Lørdag morgen startet vi opp treningen klokken 10:00 i Arcus hallen som lå ca 1 kilometer fra campingen. Den første treningen varte til klokken 12:00. Vi fikk trene på ulike tekniske øvelser som kule, høyde, lengde og hekk.

Klokken 15:00 på lørdag var det klart for 3-kamp. Vi utøvere hadde valgt ulike øvelser, men alle måtte ha 60 meter og kast. Også måtte vi velge mellom lengde eller høyde. Noen av oss satte personlige rekorder på de ulike øvelsene og en av våre utøvere vant 3-kampen i sin årsklasse.

På kvelden ble alle deltakerne på NCC-samlingen kjørt inn til Luleå by. Her spiste vi alle middag sammen på en restuarant. Etter middagen ble det ”premieutdeling” for noen av de som hadde utmerket seg på 3-kampen og det ble ropt opp de beste resultater i sin årsklasse.

Etter middagen ble vi kjørt tilbake til campingen hvor vi hadde det sosialt og koste oss.

På søndag startet vi opp treningen klokken 10:00. Noen av utøverne fra de andre byene hadde reist hjem da de skulle starte skolen på mandag. Vi andre fikk øve på ulike øvelser som spyd, høyde, hekk, sprint og lengde.

Treningen varte til klokken 12:00 på søndag og vi fikk en lang pause fram til klokken 16:00. I pausen handlet trenerne inn middag som vi fra Narvik IL skulle spise felles på hyttene etter siste trening. Siste treningsøkt på søndag var klokken 16:00 – 18:00.

På kvelden laget vi kjøttboller og potetmos som vi alle spiste sammen i hytta til May Kristin, Lisa, Johan og Thale. Senere på kvelden måtte vi alle ut for å se på et multimedia show som ble vist på et ”film-lerret” ute.

På ”film-lerrete” ble det vist videoer fra alle dagene og treningene vi gjorde og det syntes mange var morsomt å se på. Etter dette så måtte vi alle starte å pakke og gjøre klar alle tingene våre til den neste dagen vi skulle reise på toget hjemover.

Vi har hatt en lang og flott NCC-samling i Luleå, men dessverre ble mange av oss syke og var sengeliggende. Tross sykdom hadde vi en flott lærerik NCC-samling og vi fikk møte mange nye utøvere og vi andre ble ennå bedre kjent med hverandre på turen.

Hilsen Thale