Høyde-og stavhopprosjekt

Hei! Fra kretsen sin side er det planlagt en kompetansehelg i Bodø fra fredag 2. til søndag 4. desember.  Lørdag 3. og søndag 4. desember gjennomføres et høyde-og stavhopprosjekt  i Nordlandshallen. Stein Rodal og Kalle Pulli er instruktører. Kurset gjennomføres fra kl. 11.30 til ca. 18.00 på lørdag og fra kl. 9.00 til kl. 14.00 søndag. Det vil bli overnatting ved Bodø videregående skole. Noe overnattingskostnader må påregnes. Det er fastsatt kurskostnad på kr. 250 pr deltaker. Lørdags kveld vil det bli sosialt arrangement med servering. Påmelding innen 25. november. Håper utøvere fra oss som vil satse på eller er interessert i høyde/stav viser interesse og melder seg på.

Samme helg vil ungdomtrenerkurs del 1 fra 2. til 4. desember avholdes ved Bodø videregående skole. Program og påmelding for kurset kommer senere, som da legges ut på hj.siden.

Mvh May Kristin