– Flott treningssamling på Sortland

Vi var 11 utøvere fra Narvik i alderen 11 – 14 år som dro til Sortland  på treningssamling 12 og 13. november. Noen dro med bil mens sju av oss tok bussen sammen med May Kristin. Vi overnatta i en barnehage på Sortland, like i nærheten av Blåbyhallen. Tre stykker fra Harstad var også sammen med oss der.

Lørdag ble vi først delt inn i to grupper, hvor vi fikk trent på forskjellige øvelser (spyd, stille lengde, lengde, kule, balanse, frekvenshopp m.m.). Senere på dagen ble vi delt inn i aldersgrupper hvor vi hadde intensiv trening på enkelte øvelser (hekk, kule, høyde). Totalt var vi ca 30 utøvere samlet i Sortland.

På kvelden møttes vi på et utested hvor vi koste oss med pizza og drikke. Det var en kjempekoselig kveld med sosialt samvær.

Søndag var vi også delt i grupper. Vi var både i Sortlandshallen og i Blåbyhallen. I Blåbyhallen hadde vi en del løpetrening, lengde og spyd, i tillegg til andre øvelser. Etter lunsj, som vi spiste i Blåbyhallen, hadde vi litt moro med fotball. Så fortsatte vi med å øve på de øvelsene vi selv hadde lyst å øve på.

Vi har hatt en flott treningssamling i Sortland,  med mye sosialt samvær og ikke minst har vi lært mye denne helga. Oppfordrer alle til å delta på slike samlinger. De gir masse inspirasjon !

Hilsen Karoline