Kjempestemning på Tinestafetten

Det var som i gode, gamle dager da Narvik-lekene talte mange hundre deltakere og det alltid var godt vær. Drøyt 500 deltakere og deres klassekamerater og lærere fylte virkelig opp friidrettsarenaen på Stadion under Tinestafetten i godværet 22. mai. Til tider var nesten trangt å kommme fram mellom alle blåkledde og man måtte be folk flytte seg for å få tatt bilder. Løps- og konkurranseglade elever hadde det moro og gjennomførte sine 200 meters etapper i solid tempo og innsats Det skorter i hvert fall ikke på løpstalentene i Narvikområdet, etter det undertegnede kunne se. Måtte det bli mange sånne stafetter og løpskonkurranser. Terje I og Brigt og Tor og Ole og alle de andre god hjelperne i staben hadde full kontroll og husket til og med å kose seg.

Nedenfor er bildene Tinestafetten. Foto: Terje Storjord

Hilsen Terje S