Gode NIL-prestasjoner i NNM i Tromsø

Helga 11.-12. juni tok undertegnede med seg fire utøvere, Trym, Marthe, Camilla og Christoffer til NNM i Tromsø. Alle fire gjorde det veldig bra.

Camilla tok 2. plass på 3000m og fikk en 3. plass på 1500m. Christoffer (bildet over) tok 4. plass på 800m og 2. plass på 1500m, hvor han perset med tiden 4,44 Marthe tok sølv i både diskos og slegge. Det er bra med tanke på at hun kastet med tyngre redskap enn hun pleier. Trym tok 3. plass på 800m og 3. plass på 400m, hvor han perset med tiden 56,72. De konkurrerte alle i jr. klassen, som vil si at det er deltakere fra 15 helt opp til 19 år i samme klasse.

Ellers hadde vi fint vær, litt vind på lørdag, men supert på søndag. Vi spiste middag ute i staden på lørdag, shoppet litt etter det, så bestilte vi pizza til kvelds. Kjempe trivelig helg! 🙂
May Kristin

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.