Vått, men godt i Finnfjordbotn

Lørdag 4. og søndag 5.juni inviterte IL Pioner på åpningsstevne i Fiunnfjordbotn. Selv om været var dårlig (kaldt og vått)  satte flere av utøverne fine personlige rekorder og fikk gode plasseringer. Les resultatene på IL Pioners utmerkede hjemmesider

Fra Narvik IL stilte (bak fra v) Camilla Nyborg Hellstrøm, Marthe Horrigmoe, Katrine Marie Henriksen, Trym Bergersen, Karoline Rondestvedt, Tina Nygård Stavenes. Foran fra v. Turi Nygård Stavenes, Sigrid Jarhelle, Thale Augensen, Thea-Marie Evjen Indresand og Christina Nordvåg

I tillegg var Tone Nygård Stavenes og jeg med som trener. Vi hadde to foreldre med som sjåfører, Roger Bergersen og Jon Stavenes. Lørdags kveld hadde vi sosialt samvær sammen med Harstad på Dolly Dimples. Vi overnattet på Fagernes skole.

Nedenfor er Marthe H og Roger Bs bilder av våre utøvere i Finnfjordbotn. (Tips: Klikk på det første bildet og bla derfra videre)

Hilsen May Kristin


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.