Funksjonærer til Narviklekene

På denne tiden i fjor var jeg litt stresset i forhold til det å arrangere Narviklekene, og var vel enig med meg selv at det var siste året jeg skulle ha ansvaret for arrangementet. Heldigvis er det sånn med oss mennesker at vi glemmer forholdsvis fort det negative og husker det positive bedre. Så derfor er jeg i omtrent samme situasjon i år igjen, lettere stresset over det å være arrangementsansvarlig. Hvorfor gjør jeg da dette, jo fordi det er fantastisk artig å være med å se alle disse flotte ungene/ungdommene om kommer til Narviklekene.  For å konkurere og treffe gamle venner og ha det gøy.

Har du lyst til å oppleve det samme som jeg? Still som funksjonær, da kommer du tett innpå alle disse flotte ungene/ungdommene som kommer hit og du får se den gleden de har over å delta. Noen blir ekstra glade mens noen kanskje ikke fullt så glade, men idrettsungdommen er veldig flinke til å glede seg over hverandre.

Du trenger ikke å ha noe spesiell kunnskap om friidrett for å være funksjonær. Vi har dommere som har ansvar på hver øvelse. Det vi trenger er folk til å hjelpe til for eksempel med å måle når det kastes spyd, diskos osv. Samme i lengdegropa når ungene hopper. Det trenges mange hjelpere for å få avviklet et så pass stort stevne som Narvik-lekene.

Håper du har lyst og kan sette av helga 18-19 juni og hjelpe oss. Ta kontakt med undertegnede, May Kristin Kari Ann eller noen andre i styret til Narvik Idrettslag.:-)

Hilsen Brigt