Litt nytt fra leder

Først vil jeg takke Bente og May kristin for ei flott sesongavsluttning sist mandag, og tusen takk  for den fine buketten og gaven som jeg fikk. Det var en stor overraskelse, det varmet og var helt uventet. 🙂

Vi har allerede startet trening til neste sesong, med innetrening på Oscarsborg og i Ankeneshallen. Treningstidene er lagt på siden vår tidligere. Det er i midlertid plass til mange flere på treningene så har du en venninne/venn som vil være med så ta de med. 

Styret jobber hele tiden med å legge forholdene til rette sånn at utøverne skal bli fulgt opp best mulig. Derfor sender vi tre av de største aktive, Tone, Daniel og Trym, til Tromsø på ungdomstrenerkurs 5-7 november. Det er fint at de vil ta dette kurset sånn at vi kan bruke de som trenere, men også for deres egen del er det nyttig i forhold til trening og forståelse for treningsopplegg. Samtidig går det Forbundsdommerkurs i Tromsø, så dersom du har kretsdommerkurset og ønsker å ta forbundsdommergraden så gi meg beskjed så melder jeg deg på.

I uke 46,  (19 og 20 nov.) arrangerer  vi kretsdommerkurs her i Narvik. Vi starter på fredag 19. kl 1800 og holder på til ca 2100. Starter opp igjen lørdag kl 0900 og er ferdig ca 1530. Jeg vil oppfordre alle utøverne over 15 år og foreldre til alle utøvere til å være med. Det er nyttig å kjenne til hvilke lover og regler som gjelder innen friidretten. Mange av dere hjelper til under arrangemangene våre, og spesielt under Narviklekene er det fint at dere har kjennskap til dette. Avsett fredag og lørdag til dette kurset som holdes på Oscarsborg vgs.

Det er ikke kommet noen offesiell terminliste enda, men det vi vet sikkert er at det Tromsølekene og NNM innendørs går i Tromsø siste helga i januar. Dette stevnet er blitt en tradisjon for oss, og ingen ting tyder på at vi ikke skal føre tradisjonen videre. Tinestafetten er fastsatt til 12 mai og Narviklekene 18-19 juni, mulig at KM for nordland blir lagt til samme stevnet. I tillegg har vi lagt inn en del kretsstevner. Så vet vi at åpningsstevnet på Finnsnes og Bodølekene er stevner vi bruke å delta på. Vi gleder oss til å kunne dra til Harstad på nybanen deres. De skal arrangere Barentskampen i 2011, og vi ønsker de lykke til.

Desverre blåste kastburet vår overende rett etter sesongslutt i år. Seks av ti stenger må byttes ut, noe som vil koste ca 20000. vi er i dialog med forsikringsselskapet om erstatning.

Til slutt vil jeg oppfordre foreldre og utøvere til å bruke hjemmessida aktivt. Hvis dere ikke har tilgang til å skrive eller får mail om nye innlegg så ta kontakt med vår web-redaktør Terje Strojord

Brigt 🙂