Årets julegave

image1261436091881I morgen skal Narvik Idrettslag motta årets julegave fra Sparebank1-Nord Norge. Nil søkte Sparebank1-Nord Norge sitt gavefond om støtte til kjøp av elektronisk tidtakeranlegg. I slutten av november var det klart at vi var blitt tildelt kr 100000,00 i støtte til kjøp av anlegget, og i morgen skal vi i gruppa som jobber med Narviklekene motta prisen.

Med denne store tildelingen og sponsing med kr 15000,00 fra Opinor kjøreskole, kr 3000,00 fra Kubera og kronerullinga er to tredjedeler av kostnadsprisen på kr 180000,00 dekket. Vi håper at vi får noen flere sponsorer over nyttår, sånn at vi kan kjøpe anlegget så snart som mulig.

I tillegg til at Nil fikk støtte, fikk også Randi velfortjent sponsing. Randi som studerer i Oslo, men representerer oss på sommeren fikk kr 50000,00  i støtte. Kjempeflott når vi vet hva hun har brukt av egen lommebok for å oppnå sine resultater. Vi gratulerer Randi og regner med fortsatt gode resultater.

Det blir ingen fellestrening i jula, men jeg oppfordrer dere alle til å trene løping og kondisjonstrening. I januar begynner innendørssesongen med Tromsølekene og NNM som for oss er et tradisjonsrikt stevne, men skal vi være med må vi også trene slik at vi kan oppnå gode plasseringer.

Nå er det jul, og jeg ønsker alle utøverne, trenerne og alle våre medhjelpere og sponsorer som gjør det mulig for oss å drive friidrett, ei riktig god jul og et godt nytt år.

Brigt 🙂


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.